Warning: include(/var/www/primawebbhotell.se/htdocs/wp-content/themes/webhosting/xml.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/primawebbhotell.se/htdocs/wp-content/themes/webhosting/functions.php on line 434

Warning: include(): Failed opening '/var/www/primawebbhotell.se/htdocs/wp-content/themes/webhosting/xml.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/primawebbhotell.se/htdocs/wp-content/themes/webhosting/functions.php on line 434
Webbhotell Wordpress
Webbhotell guide
CMS webbhotell
Webbhotell awards

Webbhotell WordPress

WordPress har växt mycket snabbt de senaste åren och kan numera räknas till de alla största innehållshanteringssystemen (CMS) i världen. WordPress användes från början som en ren bloggplattform men det har utvecklats mer åt CMS-hållet. Nuförtiden görs även vanliga innehållssajter i WordPress, och det går att bygga ut det lite som man vill.

Webbhotell för WordPress finns det gott om, det är bara att välja och vraka. WordPress är gjort i php så det brukar bli bäst om man håller sig till webbhotell som använder någon form av Linux som operativsystem.

Som alla andra CMS som använder php och mysql-databas kan det förstås vara ganska resurskrävande om ens webbplats blir stor och får väldigt många besökare.


  • Ranking
  • Webbhotell
  • Pris
  • Betyg
  • Land

Här ovan har vi listat de webbhotell vi vet fungerar bra med WordPress.